Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

I NHL-semifinalen var totalresultatet for de to lagene 1-1. Disse fire lagene viser alle stor styrke, og de vil alle vinne Stanley Cup denne sesongen. Etter at Tampa Bay Lightning tapte mot New York Islanders i bortekampen, trakk laget en tilbake i hjemmekampen. Styrken til Tampa Bay Lightning i denne sesongens sluttspill er fortsatt ganske kraftig, og laget er fullt forberedt på alle måter.

Denne sesongen er Brayden Powers styrke enda bedre og mer stabil. Han scoret fem kamper på rad. Tampa Bay Lightning og New York Islanders er begge lag med god forsvarstaktikk i NHL, så det er vanskelig for begge lag å score mål i en kamp. Gjennom hele spillet fulgte målvaktene fra begge sider målet, og de snappet opp den andres mål mange ganger.

Tampa Bay Lightning var mesterlaget i forrige sesong, så mange fans kom til spillet denne sesongen. I spillet er det åpenbart flere fans som bruker Tampa Bay Lightning drakt blant publikum. De håper alle at laget kan vinne mesterskapet igjen. De kan feire denne sesongen og gjøre opp for angeren fra forrige sesong. Publikum iført New York Islanders drakt valgte alle å se spillet stille. De venter på endringen av timing og håper at de ikke vil tape for Tampa Bay Lightning igjen denne sesongen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 169 تاريخ : پنجشنبه 27 خرداد 1400 ساعت: 14:38

NHL gikk inn i den siste semifinalen, med Tampa Bay Lightning i den første kampen mot New York Islanders. Forrige sesong ble også Easte Conference semifinaler spilt av Tampa Bay Lightning mot New York Islanders. De to lagene møttes igjen denne sesongen, og kampen mellom dem var full av hevn. I det første spillet beseiret New York Islanders Tampa Bay Lightning 2-1, og laget vant det første spillet. Nå kommer mange fans til scenen for å se spillet, de tar hver på seg Tampa Bay Lightning drakt og New York Islanders drakt for å heie på lagets støtte.

Denne sesongen har Tampa Bay Lightning gitt publikum en følelse av å være en latecomer, og de kan alltid vinne i den siste reverseringen. Etter at New York Islanders mislyktes forrige sesong, vil de definitivt ikke mislykkes igjen på Tampa Bay Lightning denne sesongen. Så konfrontasjonen mellom disse to lagene er full av mentalitet, de vil begge vinne hverandre. Med støtte på stedet og oppmuntring fra fansen, er spillee i en bedre tilstand i spillet.

Tampa Bay Lightning tapte det første spillet, og laget ble drevet av Mathew Barzal rett i mål i siste øyeblikk for å vinne. Tampa Bay Lightning beseiret endelig motstandee Carolina Hurricanes og Florida Panthers, og de vil gjøre alt for hver neste duell. Etter at Tampa Bay Lightning opplevde et nederlag i dette spillet, så publikum frem til hvordan de ville gjøre justeringer i neste kamp.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 179 تاريخ : سه شنبه 25 خرداد 1400 ساعت: 9:58

I andre runde av NHL-sluttspillet har New York Islanders, Tampa Bay Lightning og Montreal Canadiens vunnet. Finalekampen mellom Colorado Avalanche og Vegas Golden Knights er ennå ikke fullført, og poengsummen til disse to lagene er midlertidig 2-2. New York Islanders beseiret Boston Bruins 6-2 i det sjette spillet for å gå videre til semifinalen, og spillee jublet foøyd. Boston Bruins ble slått ut igjen, og det var vanskelig for dem å komme seg til finalen i sluttspillet disse årene.

Denne sesongen gikk Tampa Bay Lightning videre til semifinalen igjen, og de presterte enda bedre i sluttspillet. Tampa Bay Lightning beseiret Carolina Hurricanes med en total score på 4-1. Laget håper å vinne mesterskapet igjen. Mange fans har allerede kjøpt Tampa Bay Lightning drakt på forhånd, og de håper å delta i live-kamper i finalen. I fjor, på grunn av epidemiviruset, kunne mange fans bare bruke hockey trøye hjemme for å støtte favorittlagene sine. Denne sesongen har de kunnet komme inn på stadion for å se kampen.

Montreal Canadiens beseiret Winnipeg Jets med en total score på 5-0. Dette er de to lagene som har minst spenning på å vinne eller tape i andre runde av sluttspillet. I Winnipeg Jets-kampen mot Montreal Canadiens så laget ikke ut til å ha noen styrke. Etter at Winnipeg Jets tapte 4 kamper på rad, håper kanadiske fans enda mer at Montreal Canadiens drakt vil dukke opp i finalen. Kan Montreal Canadiens gjenvinne tittelen som har gått tapt i mange år? Neste konkurranserunde er mer verdt publikums forventninger.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 166 تاريخ : پنجشنبه 20 خرداد 1400 ساعت: 21:59

I denne sesongens NHL-konkurranse gikk Montreal Canadiens til sluttspillet med en minimumscore på 59, men de beseiret Toronto Maple Leafs i første runde for å gå videre til neste runde. I denne sesongens sluttspill ble første og andre plassering i Østkonferansen og Northe League vanlige sesong begge beseiret av tredje og fjerde plassering. Den mest stabile ytelsen i disse ligaene er Weste Conference, Colorado Avalanche og Vegas Golden Knights har blitt rangert først i divisjonens finale.

Montreal Canadiens har ikke vunnet sjansen til å gå videre til finalen på mange år. Kan de slå rekorden denne sesongen og streve for den høyeste æren igjen. I andre runde av NHL-sluttspillet beseiret Montreal Canadiens Winnipeg Jets 5-3. For å heie på spillee i hjertene, tok fansen Montreal Canadiens drakt og Winnipeg Jets drakt for å se spillet. Begge lagene håper veldig å få et gjennombrudd i spillet denne sesongen, så de to sidene spilte et fantastisk og intenst spill.

De siste årene har Canada halt USA mye i ishockey, og Stanley Cup er enda fjeere for dem. Toronto Maple Leafs og Edmonton Oilers er eliminert denne sesongen, og kanadiske fans setter sitt håp på Montreal Canadiens og Winnipeg Jets. Uansett hvilket av disse to lagene som kan ta seg til finalen, vil fansen være veldig stolte.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 172 تاريخ : جمعه 14 خرداد 1400 ساعت: 20:00

NHL gikk inn i andre runde av sluttspillet, og Tampa Bay Lightning beseiret Florida Panthers med suksess for å gå videre til neste runde. I andre runde beseiret Tampa Bay Lightning Carolina Hurricanes 2-1 i begge kampene, og laget viste igjen sin sterkeste styrke. Tampa Bay Lightning rangerte tredje i den ordinære sesongen denne sesongen, lagets fordel er ikke veldig åpenbar. Fans har alltid trodd på styrken til Tampa Bay Lightning, og deres prestasjoner i sluttspillet skuffet ikke alle.

Tampa Bay Lightning og Carolina Hurricanes er begge sterke lag, og spillene til disse to lagene tiltrukket mange fans for å se kampen. I lang tid klarte ikke fans å se spillet. Denne gangen kan de endelig bruke Tampa Bay Lightning drakt og Carolina Hurricanes drakt igjen for å støtte favorittlaget. Med fans som ser på spillet er livlig, er stemningen på scenen mer intens.

Tampa Bay Lightning og Carolina Hurricanes har vist meget seig offensiv evne og defensiv taktikk, det er vanskelig for begge sider å score effektive mål. På slutten av andre kamp snudde Alex Killo seg og scoret et langdistansemål i forsvaret til Carolina Hurricanes-spillee. Målet kastet fire spillere og keeperen direkte i mål. Publikum reiste seg og applauderte det perfekte målet. I disse to kampene lærte Carolina Hurricanes-spillee en veldig viktig utholdenhet fra Tampa Bay Lightning-spillere. Det kan ikke være noe slakk før i siste øyeblikk av spillet, og avslutningen vil endres når som helst.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 171 تاريخ : چهارشنبه 12 خرداد 1400 ساعت: 16:33

I sluttspillet i NHL møtte de fire beste lagene i Østkonferansen. Til slutt ble de første Pittsburgh Penguins og andre Washington Capitals beseiret. New York Islanders og Boston Bruins presterte nok en gang godt i sluttspillet, og deres seige kampånd brøt ut med stor styrke. I disse årene med konkurranse utførte New York Islanders ofte gjennomsnitt i den ordinære sesongen, men de presterte alltid bra i sluttspillet.

Mellom 1980-1983 var New York Islanders drakt elsket av alle ishockeyentusiaster. I løpet av denne perioden vant New York Islanders fire påfølgende Stanley Cup-finaler, og laget presterte veldig bra. New York Islanders har ofte gått videre til sluttspillet gjennom årene, men laget klarte bare ikke å komme seg til finalen. Forrige sesong ble New York Islanders beseiret av Tampa Bay Lightning i Easte Conference-finalen, og laget savnet den endelige Stanley Cup-finalen igjen.

Siden 2017 da Mathew Barzal hadde på seg hockey trøye nr. 13 på banen, har fansen av New York Islanders gjenvunnet håpet om seier. New York Islanders har vokst raskt gjennom årene, og deres prestasjoner i sluttspillet kommer nærmere og nærmere mesterskapsstandardene. Tiden er moden for disse unge New York Islanders-spillee, og de håper å komme videre til finalen denne sesongen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 174 تاريخ : جمعه 7 خرداد 1400 ساعت: 13:13

Styrken til noen lag i NHL-sluttspillet har endret seg betydelig. New York Islanders og Nashville Predators har blitt de mest forbedrede lagene i sluttspillet. Colorado Avalanche har vunnet alle fire kampene mot Saint Louis Blues, og motstanderen er eliminert. Saint Louis Blues kom til slutt til sluttspillet denne sesongen, men dessverre ble de drept av Colorado Avalanche i første runde.

Denne sesongen ble Colorado Avalanche det eneste laget som opprettholdt en fullstendig seier i første runde av sluttspillet. Styrken deres skuffet ikke publikum. Siden begynnelsen av denne sesongen har mange tilskuere vært optimistiske med hensyn til prestasjonene til Colorado Avalanche-spillee. Disse unge spillee har modnet ved enhver anledning og har ekstraordinær styrke. Denne sesongen spådde mange tilskuere at Colorado Avalanche drakt vil dukke opp i Stanley Cup-finalen, og lagets ytelse er veldig stabil og enestående. Når styrken til alle spillere i et lag er veldig kraftig, vil de helt sikkert oppnå en stor rekordendring i laghistorien.

I 2019 ble St. Louis Blues drakt favoritten til NHL-fansen, men dessverre var lagets styrke bare en sesong. I de neste to sesongene ble Saint Louis Blues eliminert i første runde av sluttspillet. Saint Louis Blues klarte nesten ikke å kvalifisere seg til sluttspillet denne sesongen, og det vil være vanskelig for dem å vinne mesterskapet igjen med slike resultater.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 167 تاريخ : چهارشنبه 5 خرداد 1400 ساعت: 19:40

Etter en måned med hardt arbeid kvalifiserte Boston Bruins seg endelig til sluttspillet igjen. Lagets første motstander var Washington Capitals. I den første runden av NHL-sluttspillet har Boston Bruins og Washington Capitals spilt tre kamper. For øyeblikket har Boston Bruins to seire og Washington Capitals har en seier. Opp- og nedturene i Boston Bruins denne sesongen har gitt publikum store forventninger. Jo mer ustabil lagets ytelse, jo sterkere blir eksplosiviteten.

Forrige sesong tapte Boston Bruins mot Tampa Bay Lightning i andre runde av sluttspillet og klarte ikke å kvalifisere seg til finalen. Fordi Boston Bruins gikk videre til sluttspillet med de beste resultatene i Atlantic Division i den ordinære sesongen forrige sesong, har mange seere store forventninger til prestasjonen. Men alle forventet ikke at etter utbruddet av epidemien, Boston Bruins dukket opp igjen i sluttspillet, men hans styrke ble betydelig svekket. Boston Bruins drakt forberedt av fansen på forhånd klarte ikke å ta på seg for å feire, og laget gikk ikke videre til finalen.

Kanskje på grunn av for mye skuffelse forrige sesong, viste Boston Bruins også en nedgang i begynnelsen av sesongen. Forrige sesong klarte ikke keeper Tuukka Rask å delta i sluttspillet i tide på grunn av datteren. Han håper å spille sin beste prestasjon denne sesongen. De siste årene har nr. 40- hockey trøye som er slitt av Tuukka Rask, blitt kjøpt av mange fans, som setter pris på kvaliteten på denne fremragende keeperen. Tuukka Rask er en veldig lavmælt spiller, men han bruker en blendende hjelm.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 179 تاريخ : شنبه 1 خرداد 1400 ساعت: 0:49